Even voorstellen: Frank Hakstege

Mijn naam is Frank Hakstege, mijn hele leven breng ik al door in de Achterhoek en hopelijk blijft dat ook zo. Ik ben al ruim 30 jaar samen met mijn vrouw Saskia en sinds 2000 en 2003 ook met mijn dochters. In de weekeinden kan je me vaak vinden op de basketbalvelden door heel Nederland aangezien ik basketbalscheidsrechter ben en dat doe op hoog niveau. Daarnaast speel ik graag een bordspel met vrienden, het liefst met een glaasje sloe gin in de buurt.

Als 52-jarige heb ik al diverse banen gehad in mijn leven. Als rode draad is daar voor mij uitgekomen dat je vooral plezier in je werk hoort te hebben. Bij Lubron ben ik aan de slag gegaan als consultant en verantwoordelijk voor het plaatsen van technische vakmensen in de regio Arnhem-Doetinchem-Ulft-Varsseveld-Zelhem. Lubron heeft een fijne benadering van het uitzendwerk, we kijken als eerste of de techneut een Lubron mens is. Is de persoon dat, dan zoeken we een passende baan voor hem. Of we helpen hem de vaardigheden te leren die hij nog nodig heeft via onze opleidingen bij zusterbedrijf Rewoud. Door deze werkwijze begeleiden en ontwikkelen we onze mensen en kunnen we ze een goede baan aanbieden waarin ze gewaardeerd worden en ze een goede boterham kunnen verdienen.

Deze benadering van mensen maakt mijn werk elke keer erg leuk en natuurlijk de interactie met de mensen om me heen; mijn collega's met wie ik samen de plaatsing van een vakmens tot een goed einde breng, de techneut die een fijne baan krijgt en het tevreden bedrijf waar onze Lubron vakman/vrouw komt te werken. Af en toe gaat er zeker een gebald vuistje triomfantelijk de lucht in!

Als het nog niet duidelijk was, ik heb het nu erg naar mijn zin en ik denk dat ik voorlopig nog wel
even blijf bij Lubron Technical Services