Even voorstellen: Joost Buiting

Mijn naam is Joost Buiting, 28 jaar oud, geboren in Doetinchem en sinds april vorig jaar woonachtig in Gaanderen samen met mijn vriendin. Mijn carrière ben ik begonnen binnen de sales als accountmanager.

Na een aantal jaren als accountmanager gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat ik de menselijke kant van de sales miste in mijn werk. Daarom mijn “carrièreswitch” richting het recruitment/sales.

Op 1 november 2020 ben ik in de bizarre Corona-tijd begonnen bij Lubron Technical Services als Consultant. In de praktijk zal ik mijn grotendeels bezig gaan houden met de recruitment binnen Lubron. Om onze groep binnen het Technical Services team te vergroten om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Daarnaast ben ik van kinds af aan opgegroeid met techniek. Mijn vader is een rastechneut en sleutelde al vanaf mijn jeugd veel aan huis. Hier heb ik affiniteit en kennis mogen opdoen van allerlei facetten van de techniek.

Met frisse moed en veel enthousiasme ga ik aan de slag om samen met ons team de ambities te verwezenlijken die bij Lubron passen.

Naast werken hou ik ervan om te ontspannen met vrienden. Dit kan, in betere tijden, in de bioscoop zijn, thuis op de bank of tijdens het gamen. Daarnaast ben ik een fan van escaperooms en ben dan ook vaak in escaperooms door het hele land te vinden. Naast werk en deze vormen van ontspanning studeer ik momenteel nog steeds op de zaterdagen.

Ik zie jou graag snel bij ons op kantoor om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!