Even voorstellen: Maik Beemers

Mijn naam is Maik Beemers, 38 jaar jong en geboren en getogen in Winterswijk. Ik ben via een aantal administratieve functies zo’n 15 jaar geleden doorgegroeid naar een commerciële functie op de verkoop binnendienst. Na 12,5 jaar bij hetzelfde bedrijf vond ik dat het tijd was om het roer om te gooien. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik gevonden binnen Lubron Technical Services.

Op 1 november jl. ben ik gestart als technisch consultant bij Lubron. Hierbij houd ik mij bezig met zowel de contacten met de bedrijven als contacten met de medewerkers binnen ons Technical Services team. Ik houd van een uitdaging en geen dag is hetzelfde, waardoor ik volledig mijn ei kwijt kan.

Het werken met mensen in de techniek spreekt mij enorm aan. Het is iedere keer weer een uitdaging een techneut het juiste werk te bezorgen. Daarnaast is het binden en boeien van medewerkers waarvoor ik verantwoordelijk ben, fijn om te doen.

Mijn achtergrond is bouw gerelateerd en op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied leer ik elke dag nieuwe dingen. Mijn vader is een techneut en daar heb ik veel van meegekregen. Dus gelukkig is niet alles volledig nieuw.

Ik ben een sociale man met een brede kennissenkring om me heen. Naast het werk vind ik ontspanning met mijn vrienden in het weekend. Al is dat in de huidige coronatijd nog een hele klus. Daarnaast vind ik het belangrijk om minimaal 2x in de week te sporten zodat ik fris blijf qua lichaam en geest.

Ik ben de uitdaging met Lubron aangegaan en het bevalt mij prima. Wil jij ook de uitdaging met ons aangaan? Graag spreek ik je binnenkort en help ik jou aan een nieuwe baan.