Even voorstellen: Michel Demmink

Mijn naam is Michel Demmink, ben 34 jaar en opgegroeid in Zelhem. Op het moment woon ik in Doetinchem. Ik voel me verbonden met de Achterhoek. Vroeger in de vrije tijd veel meegeholpen op een boerenbedrijf en geklust. Ik heb 18 jaar met plezier gewerkt in de levensmiddelenbranche, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging waar je weer positieve energie van krijgt.

Binnen de LubronGroep ga ik zeker mezelf ontwikkelen, de 4 bedrijven bieden voldoende uitdaging. Ook de werkwijze, eerst de mens en dan het werk, veel tijd en energie steken in het opleidingen van mensen, woonachtig in onze mooie regio, spreekt mij enorm aan.

In de techniek moet ik nog veel leren. Bij de Innovatieloods in Vorden heb ik een Skillsday gevolgd in de opleidingswerkplaats. Zelf het lasapparaat in de hand gehad, metaal bewerkt, kabels getrokken enz. Erg leerzaam.

Ik ga eerst beginnen als 'talentscout'. Komt erop neer dat ik mensen aan het werven ben in de techniek. Al diverse gesprekken gevoerd met een succesvolle afronding.

In mijn vrije tijd sport ik een paar keer in de week om zo gezond te blijven. Daarnaast maak ik graag muziek en als corona het weer toelaat, kom gerust eens aan op een feestje van Jaman dut Voedertietels!

Ben je op zoek naar een carriére in de techniek of gewoon een nieuwe uitdaging? Ik sta in de startblokken om je te helpen!