Even voorstellen: Mike Veltman

Mijn naam is Mike Veltman, 35 jaar oud, geboren in Hengelo GLD en woonachtig in Ruurlo. Na mijn studie aan de IVA in Driebergen (de automotive school van Nederland)  ben ik aan de slag gegaan als accountmanager automotive voor de bedrijvenmarkt.

In 2015 ben ik geswitcht van werk en ben ik parttime voor mezelf begonnen in de inkoop en verkoop van motoren. Daarnaast heb ik mensen begeleid om hun financiële zaken op orde te krijgen.

Op 2 december 2019 jongstleden ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging als consultant techniek bij Lubron Technical Services. Als consultant techniek ga ik me voorlopig fulltime bezighouden met het werven van technisch  personeel ter uitbreiding van ons Technical Services team. In samenwerking met zusterbedrijf Rewoud talentontwikkeling kunnen we medewerkers begeleiden, opleiden en naar een hoger plan tillen.

Ik heb een grote passie voor  techniek en alles wat op twee en vier wielen rijdt. Daarnaast spreekt het contact met mensen mij erg aan.

Ik heb veel zin om op ontdekking  te gaan en samen met het team een bijdrage te leveren aan de groei van dit ambitieuze bedrijf.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, en zomers ben ik graag op pad met de motor.