Even voorstellen: Sharon Kempers

Mijn naam is Sharon Kempers, ben 28 jaar oud en woon in Velswijk. Een aantal jaren heb ik gewerkt op cruiseschepen als teamleider bij de receptie. Dit was een prachtige ervaring, veel gezien en beleeft, maar ook veel van huis geweest. Na verloop van tijd vond ik het fijn weer terug te keren naar de Achterhoek.

Ik ben me gaan oriënteren op de arbeidsmarkt en aan een opleiding begonnen als Medewerker Personeelszaken. Dit sluit goed aan bij de werkzaamheden bij Lubron Technical Services. 

Via via kwam Lubron op mijn pad en ben per 1 mei in dienst getreden als Office Manager. Op dit moment wordt ik klaargestoomd om Priscilla te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof vanaf de bouwvak. Als Priscilla terug is wordt ik ingezet op één van de andere vestigingen.

Ook ga ik me straks bezighouden met het recruitment van technisch personeel. Dit lijk me een hele uitdaging in een tijd waarin techneuten moeilijk te vinden zijn. Lubron is al 25 jaar bezig op de technische arbeidsmarkt met een groot netwerk, dus ik vertrouw erop dat we als team aan de behoefte kunnen voldoen.

In mijn vrije tijd hou ik er van om af te spreken met vriendinnen, zit ik op voetbal bij de Dames van de Keijenburgse Boys en heb ik een eigen paard waar ik veel tijd in stop.

Met veel enthousiasme ga ik deze uitdaging aan en verheug ik me op alle nieuwe dingen die ik ga leren.