×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Ben jij de consultant (m/v) die ons team versterkt?

Ben jij ondernemend ingesteld en heb je affiniteit met techniek? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar consultants voor onze vestigingen in Hengelo Gelderland (installatietechniek) en Vorden (metaal & industrie). 

Werkzaamheden

Als Consultant Techniek ben jij de spil tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. In jouw eigen rayon zorg je ervoor dat je technisch personeel aan je bindt en weet in te zetten bij jouw opdrachtgevers. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor het zoeken, vinden en aannemen van technisch personeel. Bovendien weet jij als geen ander contact te leggen met (potentiële) opdrachtgevers.

Jij vindt het leuk om mensen verder te helpen door ze een uitdagende baan te bieden in combinatie met opleidingen en trainingen. Jij gaat graag het gesprek aan over techniek, werk en ontwikkelingsmogelijkheden.  Dagelijks zet jij je in om de planning rond te maken, jouw medewerkers te coachen en opdrachtgevers te adviseren.

Wat zoeken wij

In de functie van Consultant Techniek weet jij als geen ander overzicht te houden en initiatief te nemen. Je hebt een ondernemende en proactieve houding. Je signaleert kansen en weet deze te benutten. Je vindt het leuk om klanten te bezoeken en daarnaast het contact te leggen met potentiële medewerkers. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien en het verschil te kunnen maken, zowel voor medewerker als voor opdrachtgever.

Wij bieden jou

Een zelfstandige functie waarin je de vrijheid krijgt om te ondernemen. Je bent werkzaam in een moderne, innovatieve en technisch georiënteerde organisatie die toekomstbestendig is. Je werkt in een team met ambitieuze en gedreven collega’s.

Wij bieden een marktconform salaris met daarbij de mogelijkheid voor een auto van de zaak. Ook zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en training. Het betreft een fulltime functie met als standplaats Hengelo Gelderland of Vorden.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet en neem contact met ons op!