×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Even voorstellen: Thomas Winkelhuis

Mijn naam is Thomas Winkelhuis, ik ben 28 jaar oud en sinds kort ben ik begonnen aan mijn carrière als Consultant techniek bij Lubron Technical Services.

Als klein jochie rende ik al door het bedrijf in de werkplaats van mijn vader. Een bedrijf waar bijna alle disciplines uit de metaalbewerking uitgevoerd worden ten behoeve van de motorsport (quads, trikes en zijspannen). Je kunt dus wel stellen dat de techniek er met de paplepel ingegoten is. Vandaar ook dat mijn keuze op school de opleiding tot apparatenbouwer / lasser werd.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in dit vak bij onder andere een grote speler in de voedingsmiddelen industrie kwam ik erachter dat ik andere ambities had. Toen heb ik besloten de schoolbanken weer op te zoeken en te gaan studeren voor een commerciële, management functie.

Inmiddels zijn we ruim 7 jaar verder en heb ik 6,5 jaar als commercieel medewerker binnendienst / verkoper gewerkt. Daarnaast vervulde ik een logistieke managementfunctie waarbij ik de aansturing van de medewerkers in het magazijn verzorgde en de transporten van eigen vrachtwagens in goede banen leidde. 

Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en de techniek bleef jeuken. Toen werd mij de mogelijkheid geboden door Jolanda en Ron om als Technisch Consultant te gaan starten bij de LubronGroep. Een uitdagende commerciële functie in een dynamisch en toonaangevend bedrijf en daarnaast een leuke carrière switch! Deze mogelijkheid heb ik aangepakt en sinds begin maart vervul ik inmiddels deze functie. Ik heb er veel plezier in en hoop samen met mijn collega's Lubron Technical Services verder op de kaart te zetten.