Lubron staat voor je klaar

Sinds 1997 onderscheiden wij ons in de Achterhoek door niet doorsnee te (willen) zijn. Wij richten ons op het ontwikkelen van mensen waarbij veelzijdigheid en kwaliteit voorop staat en daarnaast hebben we echte passie voor techniek. Ons streven: een stimulerende werkomgeving voor elke serieuze techneut. Door ons aanbod aan opleidingen en leerwerktrajecten bieden wij een uitdaging voor elke medewerker die bereid is door te groeien in zijn/haar vakgebied.

Het team van Lubron bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste projectcoördinatoren, die de kennis en ervaring hebben om kandidaten te coachen binnen één van de werktrajecten die Lubron biedt. Dit leidt tot ontwikkeling van persoonlijke en technische vaardigheden, waar zowel de opdrachtgever als de werknemer van kan profiteren. Wij werken samen met onze zusterbedrijven Thom Engineers, Bouwkracht Vakpersoneel en Réwoud Talentontwikkeling. Met onze kennis en ervaring kunnen wij zeker wat voor elke medewerker betekenen om zich verder te ontwikkelen.

Wij zijn altijd op zoek naar Technische Talenten. Wil jij samen met Lubron werken aan mooie resultaten, waar je in de toekomst profijt van hebt. Kom dan bij ons werken en ervaar de mogelijkheden.

Solliciteer hier.

Reacties op dit nieuwsbericht

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht. Reageer als eerste, klik hier.