Constructielasser - Haaksbergen

Profielgegevens

Reisbereidheid: 25  km

Type: Medewerker

Beroepen

Beroep: Constructielasser
Niveau: Skill level 2
Vakbekwaamheid: 
(Werk)ervaring:  25 Jaar
 
Beroep: Mechanisch monteur
Niveau: Skill level 2
Vakbekwaamheid: 
(Werk)ervaring:  25 Jaar
 
Beroep: Medewerker technische dienst mechanisch
Niveau: Skill level 2
Vakbekwaamheid: 
(Werk)ervaring:  25 Jaar
 

Introductie

Vrolijke en betrouwbare werknemer met een technisch hart die ruime ervaring heeft in de techniek.
Door zijn projectmatige werkzaamheden voor Lubron heeft hij zich ontwikkeld tot een volwaardige constructiebankwerker lasser hij beheerst zowel het Mig/Mag als Tig lassen. Daarnaast kan hij diverse montage werkzaamheden verrichten hij is mechanisch goed onderlegd en heeft affiniteit met elektrotechnische en hydraulische systemen. Hij heeft een achtergrond in de machinebouw en mechanische techniek in combinatie met zijn passie voor laswerk is deze persoon allround inzetbaar.

Opleidingen

LTS motorvoertuigentechniek (diploma)
MTS motorvoertuigentechniek (diploma)

Trainingen en cursussen

Tig niveau 2
Mig/Mag niveau 2
Heftruckcertificaat
VCA-basis

Richting werkzaamheden

Opbouw en reparatie van (elektrische) apparaten en installaties
Het instellen, ombouwen en bedienen van (productie) machines
Lassen, snijden solderen e.d.
Voor de opbouw en/of reparatie van voertuigen en installaties
Constructiewerkers (samenstellen bouwen en monteren)
Onderhoud en reparatie van (motor) voertuigen
Plaatwerker

Werkervaring

Lubron Technical Services (heden)
Medewerker wordt door Lubron projectmatig ingezet als constructiebankwerker lasser/monteur. De werkzaamheden die hij verricht zijn o.a. het zelfstandig en van tekening lezen. Samenstellen en aflassen van diverse stalen machines en onderdelen. Hij is bekend met hoogwaardig Tig-laswerk en heeft ervaring met aluminium, RVS en dunwandig plaatmateriaal. Daarnaast kan hij ook ingezet worden als monteur montage en onderhoud ten behoeve van grote machines en werktuigen.

Staal en constructiebedrijf (3 jaar )
Zijn werkzaamheden als constructiebankwerker/lasser bestonden uit het zelfstandig en volgens tekening samenstellen en aflassen van diverse metalen constructies zoals trappen, hekwerken e.d.. Hij werkte met diverse materialen zoals staal, RVS en aluminium. Hij heeft dus ruime ervaring met zowel Tig als Mig/Mag lassen opgedaan.

Lubron Technical Services (2 jaar)
Zijn werkzaamheden als constructiebankwerker/lasser bestonden uit het zelfstandig en volgens tekening samenstellen en aflassen van diverse metalen constructies zoals trappen, hekwerken e.d.. Hij werkte met diverse materialen zoals staal, RVS en aluminium. Hij heeft ruime ervaring met zowel Tig als Mig/Mag lassen opgedaan. Daarnaast heeft hij een periode bij een landbouwmechanisatie bedrijf in de regio zijn werkzaamheden als monteur verricht.

Uitzendbureau (2jaar)
De werkzaamheden bestonden uit het verrichten van alle voorkomende montage- en onderhoudswerkzaamheden ten behoeve van een breed scala aan grondverzet- en wegenbouwmachines.

Uitzendbureau (2jaar)
(lasser / monteur montage en onderhoud).
De werkzaamheden bestonden uit het samenstellen, opbouwen, afstellen en repareren van een breed scala aan machines. Hiertoe werkzaamheden verricht ten behoeve van onder andere container afzetsystemen, spuitgietmachines, silobouw en het inrichten van productiefaciliteiten.

Groenbedrijf (3 jaar)
Zijn werkzaamheden als onderhoudsmonteur bestonden uit het verrichten van alle voorkomende montage- en onderhoudswerkzaamheden ten behoeve van een breed scala aan grondverzetmachines. Zowel werkzaam geweest aan de werkplaats als op locatie.

Bulktransport ( 3jaar)
Zijn werkzaamheden als monteur montage bestonden uit het verrichten van diverse voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden ten behoeve van de opbouw en reparatie van materieel voor bulktransporten zowel mechanische, elektronische als hydraulische werkzaamheden werden door medewerker uitgevoerd. Daarnaast deed hij als constructiebankwerker-lasser ook diverse constructie handelingen vanaf tekening voor de opbouw.

Staal en constructiebedrijf ( 1 jaar)
Zijn werkzaamheden als monteur montage en assemblage bestonden uit het zelfstandig samenstellen van antennemasten volgens tekening hij verrichte zowel montage- als las- en constructiewerkzaamheden.

Foodindustrie (2 jaar)
Zijn werkzaamheden als machineoperator bestonden uit het in- en afstellen, ombouwen en bedienen van verpakkingsmachines alsmede het verhelpen van storingen aan machines.

Competenties

  • Initiatief
  • Integriteit
  • Kostenbewustzijn
  • Ambitie
  • Flexibiliteit

Talenbeheersing

  • Nederlands

Beschikbaarheid

Legenda

  • Geen activiteit
  • Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling 7 reviews

Betrokkenheid7Betrouwbaarheid7
Efficiëntie7Flexibiliteit7
Gedrevenheid7Inzetbaarheid7
Kennis en vaardigheden6Motivatie7
Resultaatgerichtheid7Samenwerking7
Sociale vaardigheden met collega's7Sociale vaardigheden met klanten7
Stressbestendigheid7Zelfstandigheid7

Inlichting

Mike Veltman - 0575-509572