Mensen die affiniteit, passie en aanleg hebben voor de techniek, maar niet altijd over de juiste papieren of ervaring beschikken, kunnen d.m.v. loopbaanbegeleiding bij Lubron Technical Services de overstap maken naar kantoor. 

Gedetacheerd werken en doorgroeien

Heb je een afgeronde technische opleiding op MBO niveau 3 of 4, dan zijn we op zoek naar jou! In samenwerking met onze opdrachtgevers werk je stapsgewijs aan jouw leerdoelen. Werk je voor Lubron Technical Services dan is doorgroei mogelijk via zusterbedrijf Thom Engineers. Professionele loopbaanbegeleiding wordt verzorgd door zusterbedrijf Réwoud Talentontwikkeling.

Een slimme zet

Je leert vanuit de praktijk en krijgt de mogelijkheid jouw kennis en vaardigheden te vergroten. Het opleidingstraject kan plaatsvinden via onze eigen ontwikkelde methodes. Uiteindelijk stroom je door naar een door jou geambieerde functie! En je gaat bijv. zelfstandig aan de slag als calculator, werkvoorbereider, tekenaar-constructeur, programmeur, engineer of projectleider.

Wat vragen we van jou?

Je bent bereid in jezelf te investeren en staat er voor open om een aanvullende opleiding of cursus te volgen. Je bent nieuwsgierig, hebt een avontuurlijke instelling en wil groeien naar een hoger niveau. Ben je klaar voor de stap naar kantoor?

Solliciteren

Wil jij doorgroeien naar kantoor en heb jij een achtergrond in de metaal-, industrie- of installatietechniek? Neem contact op met één van de projectcoördinatoren of kijk voor meer informatie op www.rewoud.nl!

Aanvraag doen