LubronGroep is een unieke werkgever voor bouw en techniek talent

De LubronGroep biedt met de bouw van een werk community, Innovatieloods en werkplaats een kweekvijver voor technische vakmensen in Gelderland en Overijssel.

Persoonlijke ontwikkeling

Van medewerkers wordt verwacht dat ze zichzelf continu opnieuw uitvinden. Groei en prestaties van gedetacheerde werknemers maar ook op kantoor worden binnen de organisatie sterk gestimuleerd en geëvalueerd!

Het aanbod aan vaste loondienstbetrekkingen, leerwerktrajecten, opleidingen en workshops biedt een uitdaging voor medewerkers die bereid zijn door te groeien in hun vak. De LubronGroep is voor klanten een betrouwbare en flexibele schil met werknemers die door ervaringen in meerdere werkomgevingen vakmensen zijn geworden.

De cultuurwaarden zijn al 20 jaar hetzelfde! Eigenschappen zoals betrokkenheid, vertrouwen, leren en verbeteren, innovatief denken, en het bereiken van vakmanschap en perfectie zijn nog steeds de ingrediënten van de fundering waarop de bedrijven gehuisvest zijn. Word jij onze collega?

Innovatie

De Innovatieloods faciliteert 3D manufacturing, Digital Prototyping en Advanced Visualisation, of kort gezegd Virtual Reality (VR). Naast 3D modeling, design en engineering is 3D scannen en printen van gecombineerde materialen in kleur een vast onderdeel van de werkzaamheden. Zij vertalen en visualiseren een idee van concept naar prototype. Daarnaast VR en 3D content voor edutainment (trainingen en workshops), en voor specifieke interactieve en collectieve ontwerpen- en validatiereviews ter ondersteuning van 3D manufacturing en Digital Prototyping. De werkplaats biedt ruimte voor fabricage en assemblage van producten voor nul-series.