Nieuwe generatie techniekhelden gezocht!

De techniek schreeuwt om vakmensen. Grijp nu je kans en stap in onze wereld van techniek. Lubron Technical Services maakt deel uit van de LubronGroep en voorziet haar opdrachtgevers van technisch personeel voor uiteenlopende projecten in de machine- en apparatenbouw, metaalbewerking, elektro- en besturingstechniek, installatietechniek, constructie- en lastechniek, landbouwmechanisatie, verspaning en procestechniek. Dit doen we inmiddels bijna 25 jaar in Oost Nederland, regio Achterhoek, Twente, de Liemers en de Stedendriehoek. De medewerkers van Lubron wonen en werken in Oost Nederland.

Lubron is een bekende speler op de technische arbeidsmarkt en kent deze wereld als geen ander. De techniek schreeuwt om talent. Om dit talent te herkennen is een gesprek met een specialist die je als coach bijstaat een slimme zet. Ter uitbreiding van ons technical services team zijn we op zoek naar nieuw talent. Zowel ervaren krachten als nieuwkomers in de techniek zijn van harte welkom.

Het je passie voor techniek maar je roeping misgelopen reageer dan snel want er zijn veel kansen op dit moment. Van heftruckchauffeur naar assemblagemonteur of van operator naar onderhoudsmonteur, van administrateur naar cnc programmeur en van magazijnmedewerker naar lasser ……… Ongekende mogelijkheden.

Wij maken ons als 25 jaar hard voor de techniek in de regio. Wil je gaan werken in de techniek bel ons dan op 0575-509575 en vraag naar de mogelijkheden. Ons zusterbedrijf Rewoud talentontwikkeling biedt trajecten waarbij werken en leren samengaat zodat je binnen no time aan de slag kunt. Kijk ook op www.rewoud.nl

Kom maar op en wordt onze nieuwe “techniekheld”.