Even voorstellen: Marvin van Ravenzwaaij

Even voorstellen : Marvin van Ravenzwaaij Graag stel ik mijzelf aan u voor als project coördinator werkzaam bij Lubron technical services. Als bedrijf streven wij ernaar goed te luisteren naar de wensen van mensen en deze vervolgens te matchen bij een aansluitend bedrijf.

Ik ben 31 jaar jong en woonachtig in Doetinchem. Ik woon daar samen met mijn vriendin en in mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen of wandelen. Ik heb de opleiding logistiek teamleider afgerond en ben zeker 6 jaar werkzaam geweest binnen de logistiek. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe passende uitdaging ben ik eerst 3 jaar als vloerenlegger werkzaam geweest en daarna 1 jaar als kwaliteitsmedewerker. Omdat mijn achtergrond richting de logistiek en bouw neigt, ben ik blij met deze kans en zal ik mijn kennis de aankomende periode gaan verruimen op (kantoor)technisch gebied. 

In combinatie met de kennis uit mijn werkverleden brengt mij dit in de gelegenheid om de juiste koppeling tussen werknemer en werkgever te realiseren. Daarnaast haal ik energie uit het helpen van mensen en te luisteren naar hun ambities. Dit sluit dan ook goed aan bij de filosofie van Lubron. 

 

Spreekt het bovenstaande u aan. Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we elkaar dan verder helpen.