Feestelijke opening MPS Systems

MPS Systems B.V. opende op feestelijke wijze haar nieuwe pand in Arnhem. Het bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van flexo- en offsetdruksystemen, pakte groots uit.

MPS Systems B.V. verhuisde 4 april haar bedrijfsactiviteiten van Didam naar Arnhem en nodigde Thom en Lubron uit voor een feestelijk opening op 29 mei. 

Het bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van flexo- en offsetdruksystemen, pakte groots uit. Het gebouw was uitbundig aangekleed en de vele bezoekers werden ontvangen op een rode loper.

Het nieuwe pand huisvest alle medewerkers en maakte een flinke efficiency-slag mogelijk. In de fraaie werkplaats kan volop worden test gedraaid, elke werkplek is namelijk voorzien van stroom, koeling, afzuiging, etc. De productiehal is compleet uitgerust met LED-technologie en een geavanceerd ventilatiesysteem, het biedt de mogelijkheid aan meerdere productielijnen tegelijk te werken en meer te produceren. 

MPS onderhoudt al lange tijd goede banden met Lubron en Thom en staat goed te boek onder ons personeel. Diverse functies zijn door de jaren heen met succes ingevuld door personeel van Lubron (werkvloer) en Thom (kantoor). 

De mensen van Lubron houden zich, afhankelijk van kennis en ervaring, bezig met diverse aspecten van de opbouw van deze hightech machines. MPS heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan dus moeten de monteurs erg secuur te werk gaan. Niet op de laatste plaats omdat deze machines een doorloopsnelheid kunnen halen van 200 meter verpakkingsmateriaal per minuut. 

Ook de kantoren zijn volledig nieuw ingericht. Hier zijn o.a. de tekenaars en constructeurs ondergebracht. Thom levert al enkele jaren diverse tekenaars constructeurs en engineers die in drukke periodes de vaste kern ondersteunen. Een aantal van de vaste medewerkers hebben MPS op deze wijze leren kennen. 

Onze medewerkers komen graag bij MPS omdat er een goede sfeer heerst en het bedrijfspand fantastisch is ingericht. 

Lubron wenst MPS veel succes en werkplezier op de nieuwe locatie!