Goede ervaringen met liftrenovatie

Paul is op dit moment werkzaam op een mooi project in Zutphen. Hier moeten een aantal personenliften volledig gereviseerd.

De werkzaamheden zijn erg gevarieerd en lopen uit van het compleet vervangen van een besturingskast tot het reviseren en vervangen van alle bewegende delen. Omdat 4 verdiepingen hydraulisch worden aangedreven moest er ook 150 liter olie ververst worden en de keringen in de cilinder worden vernieuwd. 

Paul omschrijft het werk als gevarieerd en uitdagend en heeft het dus erg naar zijn zin. Jongelie Montage uit Hengelo Gld. heeft dit project in opdracht en Paul wordt al een aantal maanden ingehuurd door dit bedrijf. Eigenaar Robert Jongelie kan het goed vinden met Paul en is dan ook erg tevreden. Hij geeft aan dat veiligheid een hele grote rol speelt bij het werk aan personenliften. Het is daarom belangrijk dat je van elkaar weet wat je doet en dat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Jongelie Montage heeft nog een aantal mooie projecten binnengehaald en verwacht dan ook dat Paul nog een tijdje blijft.