Ben jij de kerel van staal?

Wil jij groeien in jouw functie als constructiewerker, constructiebankwerker-lasser, apparatenbouwer of Tig-lasser, of zoek jij een nieuwe uitdaging?

Deze ambitie is reden genoeg om bij een erkend technisch bedrijf aan de slag te gaan in de apparatenbouw, constructiebouw of industrie.

Werkzaamheden

Als constructiewerker werk je aan diverse klantspecifieke apparaten, constructiewerken, machines en installaties, zowel binnen ons bedrijf als op locatie bij opdrachtgevers. Je werkt vanaf tekening en verricht de voorkomende las- en constructie-werkzaamheden. Afhankelijk van je kennis en vaardigheden kun je zowel op Mig/Mag- als Tig-laswerkzaamheden ingezet worden.

Profiel

Ben jij de man van staal? Of roestvast?
Wij bieden werk op allerlei niveau en geven jou een echte kans jezelf te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat en werk van goede kwaliteit levert. Je wilt verantwoording dragen en het beste uit jezelf halen.

Opleiding en werkervaring
Je hebt een afgeronde VMBO of MBO opleiding richting metaal en bent in het bezit van lasdiploma's Tig/Mig/Mag (niveau 2 of hoger), of hebt relevante praktijkervaring. Een MBO werk- en denkniveau is een vereiste. Tevens is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband goed kunt functioneren en in het bezit bent van rijbewijs B.

Werken bij Lubron

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een grote diversiteit aan projecten, opleidingsmogelijkheden en een fijne werkomgeving, bij ons maak je deel uit van een hechte werk community en krijg je de kans je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via een van onze interne projecten, workshops of trainingen in ons techniekcenter.

Ontdek wat jou motiveert

Je wordt persoonlijk ondersteund door jouw projectcoördinator en hebt één-op-één gesprekken en evaluaties. Dit betekent een loopbaanplanning op maat en voldoeninggevend werk op niveau voor de lange termijn.

Solliciteren

Stuur je reactie via ons contactformulier of bel met 0575-509575 voor meer informatie.