Lubron aanwezig op de Installatie Vakbeurs

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 september zijn wij aanwezig op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Bij onze stand vertellen wij je alles over ons bedrijf en helpen wij je graag een stap te maken in jouw technische loopbaan.

Daarnaast delen wij ook de Eventpas en een bijbehorende informatiefolder van gratiseventpas.nl uit. Met deze pas maak je een jaar lang kans op fantastische prijzen. De eerste prijs is een dag racen op circuitpark Zandvoort. Jij maakt kans op 1 van de 12 tickets voor deze Race Experience. Stap bij onze stand in de racesimulator en laat de racecoureur in je los.

De verloting van het eerste ticket vindt aanstaande vrijdag, 15 september 2017, plaats. Houd hiervoor onze website en social media kanalen goed in de gaten.

Op de speciale Eventpas voor de Installatie Vakbeurs staat een deelname code. Met deze code kan jij jouw deelname direct activeren op www.gratiseventpas.nl. Vergeet niet jouw lotnummer op de Eventpas te zetten.

Wil jij ook kans maken op een dag lang racen op circuitpark Zandvoort? Vraag onze Eventpas nu aan via www.gratiseventpas.nl.