Lubron metaal en industrie opent haar deuren in Vorden

Lubron Technical Services heeft haar nieuwe vestiging aan de Netwerkweg in Vorden in gebruik genomen.

Het pand huisvest de business unit metaal en industrie en biedt naast een mooi kantoorgedeelte en voldoende parkeergelegenheid genoeg ruimte voor technische ontwikkeling. 

Vanuit deze locatie zal Lubron zich specialiseren in het projectmatig inzetten van werknemers in de metaal en industrie in Oost-Nederland. Onze medewerkers worden ingezet voor het ondersteunen van projecten, het aanpakken van technische uitdagingen, en het opvangen van capaciteitsproblemen. 

Met de opening van het kantoorgedeelte is nog maar de eerste fase van de uitbreiding afgerond. De werkzaamheden aan de Innovatieloods en werkplaats zijn nog in volle gang. Nadat deze zijn ingericht zal Thom Engineers hier concepten (helpen) uitdenken en functionele prototypes vervaardigen. De ruime werkplaats biedt oplossingen aan ZZP’ers en bedrijven met ruimtegebrek of tijdelijke personele bezettingsproblemen. 

Met de uitbreiding is de LubronGroep vertegenwoordigd op drie locaties, Vorden, Doetinchem en Hengelo Gld. De installatiesector wordt vanaf heden exclusief bediend vanuit Hengelo Gld. Op het moment dat we alle afdelingen gebruiksklaar hebben nodigen wij u graag uit voor een officiële en gezellige opening, we laten u dan met trots al onze nieuwe mogelijkheden zien. Graag tot dan!