LubronGroep Motortoertocht #2

Met een klein gezelschap ging de eerste motortoertocht dit jaar van start. Wat de organisatie betreft een zeer geslaagd uitje.

Graag willen we hier, een half jaar later, een vervolg aan geven. Zin om mee te rijden?
Reserveer 8 oktober alvast in je agenda.

Start- en eindpunt
De Innovatieloods, Netwerkweg 2, 7251 KV Vorden

Route, stops
De route is slechts 150km lang en opgedeeld in 3 etappe’s. Daarmee is deze dag geschikt voor ieder type motorrijder.
We starten om 11.00 uur zodat de ochtendkou en mist, indien van toepassing, zijn opgetrokken. Daarmee hopen we op het mooiste gedeelte van de dag onderweg te zijn.

Wil je de route vooraf inladen in je Garmin navigatiesysteem dan kun je dat aangeven in het forum. De route wordt dan naar je gemaild.

Na de eerste 50 km maken we een tussenstop bij Motorhotel Meddo, daar zullen we ook lunchen. Na de volgende 50 km maken we een tussenstop bij Cafe Karpermeer in Aalten. Tot slot rijden we de slotetappe van wederom ca 50 km en eindigen we deze dag bij Cafe de Tol in Zelhem.

Het rijden in een groep is niet hetzelfde als het individueel rijden, let daarom op het volgende:

  • We rijden baksteensgewijs, dus met vaste posities.
  • De organisatoren rijden voor- en achterop, hun instructies dienen te allen tijden opgevolgd.
  • Heb jij een Garmin navigatiesysteem? Dan kun jij de route inladen om (extra) goed te kunnen anticiperen op de verkeerssituaties.
  • Deelname is op eigen risico.

Afsluiting
Onderweg zal er worden geluncht en na afloop zullen we een stop maken bij café de Tol. De kosten hiervan neemt de directie van de LubronGroep voor rekening.

Wie kan zich opgeven?
Medewerkers van de LubronGroep kunnen zich opgeven voor de motortoertocht. Collega's kunnen elkaar zo (beter) leren kennen. Extra leuk omdat het medewerkers uit verschillende disciplines bij elkaar brengt, bestaande uit installatiemonteurs, timmermensen, werktuigbouwkundigen, engineers, etc.