Onze opleidingen in goede handen!

Hallo! Mijn naam is Renée Wiegman en sinds 1 maart 2017 ben ik werkzaam bij de LubronGroep als opleidingskundige in de Innovatieloods. Als opleidingskundige ben je bezig met de ontwikkeling van mensen binnen organisaties.

Even voorstellen: Renée Wiegman

Taken die hieronder (kunnen) vallen zijn bijvoorbeeld: opstellen van leerbeleid en/of opleidingsadvies, trainingen ontwikkelen geven, persoonlijke ontwikkelplannen opstellen voor medewerkers, het coachen en begeleiden van medewerkers en het inkopen van trainingen en opleidingen.

Na mijn middelbare school ben ik marketing en communicatie (mbo niveau 4) gaan doen op het Aventus in Apeldoorn. Toen ik dit had afgerond, ben ik Opleidingskunde gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen. Daarbij heb ik de minor Interventiekunde succesvol afgerond waarbij de volgende onderwerpen centraal stonden: het leren en veranderen in organisaties, het betekenisvol leren en het stimuleren van medewerkers, leerprocessen en leervraagstukken.

Na een periode van 11 maanden parttime te hebben gewerkt als opleidingskundige in Apeldoorn, kwam deze fulltime uitdaging op mijn pad. Ik ben erg blij om deze uitdaging aan te mogen gaan bij de LubronGroep, een organisatie waar de medewerkers centraal staan.

Ik woon samen met mijn vriend in Apeldoorn en in mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het handbalveld om zelf een wedstrijdje te spelen en om een B-meiden handbalteam te begeleiden die uitkomt in de jeugddivisie.