Van ronkende motoren tot snelle lopers

De bedrijven die deel uit maken van de Lubrongroep (Lubron Technical Services, Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers) vinden het belangrijk om evenementen in de buurt te ondersteunen.

Tevens ondersteunen zij evenementen die een raakvlak hebben met de bedrijvigheden van de verschillende bedrijven. Welke evenementen zijn dat de laatste tijd geweest?

HAMOVE wegraces
Zoals ieder jaar zijn de wegraces in Hengelo Gld een hoogtepunt het dorp. Daarnaast is het stratencircuit een unicum in Nederland en hoort het bij de geschiedenis van Hengelo Gld. Ieder jaar steunen wij dit evenement dan ook van harte. Ook dit jaar waren de wegraces een groot succes met prachtige races en heerlijk weer.
Daarnaast sponsoren wij ook motorrace team Performance Racing Achterhoek. Zij houden de Achterhoekse trots bij het motorracen hoog en doen dat met verve, zoals hieronder is te zien.

Tractorpulling Didam
Wij zijn al jaren trouwe sponsor van Tractorpulling Didam. Hoe deze machtige machines de sleepwagen over de baan voorttrekken vinden wij altijd geweldig. Op twee banen werden verschillende klassen gereden. Het was een geslaagd evenement die gezellig druk was onder het genot van een prachtig zonnetje.

VOEST – Sterkste man van Vorden
In 1985 was de laatste krachtmeting van de Sterkste man van Vorden. Dit jaar vonden VOEST en Sporthal ’t Jebbink het tijd om daar een vervolg aan te geven. Wij houden zelf wel van een beetje spierballen en ondersteunden dit evenement dan ook graag. De wedstrijd geleidt door Wout Zijlstra, ex-Sterkste man van Nederland. Voor één van de onderdelen moesten de deelnemers één van onze auto’s voorttrekken. Geen kinderachtige onderdelen dus. Uiteindelijk is Kevin van Asselt de Sterkste man van Vorden 2017 geworden.


Quintusloop
De Quintusloop begint langzaamaan een begrip te worden. Voor de 5e keer werd de hardloopwedstrijd georganiseerd door handbalvereniging sv Quintus in Hengelo Gld. Ook dit jaar ondersteunden wij met veel plezier dit evenement. Ook al was het misschien iets warm, zo’n 28 graden, om hard te lopen kan de organisatie terugkijken op een tevreden wedstrijd. Volgend jaar wordt de 6e editie georganiseerd.