Voortgang en nieuwe ideeën werkplaatsinrichting

Tijdens de vrijdagmiddagborrel hebben technici van Lubron Technical Services, Thom Engineers en Bouwkracht Vakpersoneel de vorderingen bekeken en indeling van de werkplaats doorgenomen.

Ideeën en aanpassingen
Onze technici hebben hun praktisch inzicht laten spreken, er zijn dan ook een aantal goede ideeën geopperd om de inrichting te optimaliseren. Zo wist Dirk (monteur Machinebouw en Technische Dienst) veel te vertellen over de veiligheid binnen de werkplaats.

“Het is belangrijk om de hout- en metaalafdeling te scheiden, stroomhaspels uit het plafond te genereren en diverse leidingen optisch te scheiden door middel van felle kleuren. Onderscheid en overzicht creëren is relevant", aldus Dirk.

Jos (Lasser) vult aan, “Ik raad aan om een bovenloopkraan te installeren in plaats van een zwenkkraan. Het installeren is misschien wel wat meer werk maar met zo'n kraan kun je plaatmateriaal door de hele werkplaats verplaatsen.

Ontwikkeling
Ondertussen komen we steeds dichterbij het eindresultaat van onze werkplaats. Het magazijn is vorige week gerealiseerd door onze medewerkers Bennie en Erik. Binnenkort gaan we machines uitzoeken tijdens de TechniShow 2016 in Utrecht.