Inloopdag, werk & opleiden

Zaterdag 4 februari organiseren wij de tweede Inloopdag in de Innovatieloods in Vorden.

Ditmaal met het thema Werk & opleiden.

Wij bieden in de regio al 20 jaar een podium voor mensen die verder willen in de techniek. We streven naar een prettige en plezierige werkomgeving voor techneuten in Oost-Nederland. Ons bedrijvennetwerk, vaste loondienstbetrekkingen, leerwerktrajecten en opleidingsfaciliteiten bieden continu nieuwe wegen voor onze werknemers.

Wil jij verder komen in de techniek? Kom vrijblijvend langs, wij nemen de tijd!
Wij komen heel graag in gesprek met werkzoekenden uit de techniek die direct op zoek zijn naar een vaste baan of voortdurend voor Lubron Technical Services willen werken op projectbasis. Collega’s die samen met de Achterhoek een warm hart toe dragen. Op dit moment hebben we honderden banen en projecten vacant. We zijn op zoek naar serieuze kandidaten voor uiteenlopende projecten en interessante uitdagingen.

Werk mee aan mooie projecten in de regio en durf jezelf te ontwikkelen!
Afgelopen jaar hebben wij een opleidingswerkplaats gerealiseerd die per 1 januari 2017 officieel in gebruik is genomen. Met de loods kunnen we medewerkers interne cursussen, trainingen en workshops aanbieden, maar ook mensen laten samenwerken en kennis delen.

Lubron Technical Services geeft interne opleidingen zoals NIL lascursussen op TIG niveau 2 RVS en MAG niveau 2 staal, NEN3140, VCA, cursus heftruck of hoogwerker. Daarnaast bieden wij een groot scala aan trainingen, cursussen en opleidingen in samenwerking met professionele opleidingspartners. Klik hier voor ons hele aanbod. 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Lubron Technical Services en samenwerken? Kom dan naar de inloopdag of bijv. naar onze wekelijkse Techniekcafé in de loods.

Kom naar de Innovatieloods!

Datum: Zaterdag 4 februari 2017
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Netwerkweg 2, 7251KV Vorden
Voor wie: Vaktechneuten die verder willen in de techniek, werkzoekenden en baanveranderaars.

Je bent van harte welkom!

Kun je niet wachten tot 4 februari? Neem dan direct contact met ons op!