Win een dag racen op Zandvoort

Lubron Technical Services zet jouw loopbaan in de zesde versnelling. Wil jij een dag racen in diverse supercars? Vraag dan jouw gratis Eventpas aan.

Vraag de Eventpas aan via www.gratiseventpas.nl. Met deze Eventpas maak jij een jaar lang kans op meerdere prijzen, geheel gratis! 

De eerste prijs die wij weggeven is een dag lang racen op het circuit in Zandvoort. Tijdens deze dag gaan 12 prijswinnaars rondscheuren in onder andere een Lamborghini of Mercedes -AMG, driften in een Ford Mustang en nog veel meer

Hoe maak je kans?
Lubron Technical Services biedt deze prijs aan in samenwerking met onze zusterbedrijven Bouwkracht Vakpersoneel, Thom Engineers en Réwoud Talentontwikkeling. Op verschillende beurzen en evenementen delen wij onze Eventpas uit, waarmee jij kans maakt op deze prijs. Zo staan wij bijvoorbeeld op de Installatiebeurs en Technisch Industriële Vakbeurs (TIV) in Hardenberg, zijn we aanwezig bij de Motorcross in Markelo en de Twenterally in Hengelo (Ov). Daarnaast geven we 4 tickets weg tijdens onze Inloopdag Werk & Opleiden op 30 september. Ook via onze Facebookpagina maak jij kans op 1 van de 12 tickets.

Ben je niet aanwezig tijdens één van deze evenementen of beurzen? Geen probleem. Je kan onze Eventpas ook gratis aanvragen via www.gratiseventpas.nl.

Inloopdag Werk & Opleiden
Binnenkort organiseren we ook onze derde Inloopdag Werk & Opleiden. Tijdens deze dag staat jouw toekomst als werknemer in de technieksector centraal. We laten je de nieuwste technieken zien en geven je advies welke trainingen of cursussen nuttig voor jou zijn om het verloop van jouw loopbaan in de technieksector veilig te stellen.

We nodigen je van harte uit op zaterdag 30 september vanaf 10:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.