Cursussen, trainingen en workshops

Zaterdag 22 oktober is er een goed bezochte informatieochtend georganiseerd voor alle medewerkers die een training, cursus of workshop zouden willen volgen. Vanaf 10:00 uur werden de geïnteresseerden ontvangen aan de Netwerkweg 2 in Vorden.

Lubron begint met het aanbieden van NIL lascursussen op TIG niveau 2 RVS en MAG niveau 2 staal. Verder zullen de cursussen NEN3140 en NEN1010, maar ook cursus heftruck en cursus hoogwerker worden aangeboden. Er was vanuit Lubron met name veel interesse in het leren TIG-lassen van RVS.

Bouwkracht zal beginnen met het aanbieden van workshops meubel maken c.q. houtbewerking. Verder gaat Thom zich richten op de trainingen 3D-tekenen in SolidWorks. De trainingen zullen in meerdere vormen aangeboden, namelijk een basiscursus, een training "Sheet Metal" en trainingen in het onderdeel "Weldments". De komende weken zal alle input van de medewerkers meegenomen worden in het opzetten van de opleidingswerkplaats en het machinelab.

Ook is gebleken dat er behoefte is aan cursussen op gebied van de soft skills, denk hierbij aan sociale en communicatieve vaardigheden. Hier zijn we momenteel druk mee aan de gang, verdere informatie volgt.

Heb je er helaas niet bij kunnen zijn maar wil je jezelf toch naar een hoger niveau brengen met een cursus? Laat het ons weten door contact op te nemen met de consultants of laat het weten via ons forum!