Lubron op de Twente Rally 2016

Lubron was als sponsor van de Twente Rally 2016 zondag 30 oktober te vinden in Hengelo ov. Dé afsluiter van het Nederlandse Rallyseizoen. Er zijn vijf verschillende routes gereden met ieder hun eigen winnaars en eindklassement.

De Conrad Twente Rally werd gereden door de recente rallyauto’s, terwijl rallyauto’s tussen de bouwjaren 1982 en 1998 de Conrad Youngtimer Rally mochten afleggen. De echte oldtimers kwamen aan de start in de Conrad Historic Rally. Ook was de Twente Rally nog de afsluiter voor het Nederlands Shortrally Kampioenschap!

Nieuw dit jaar was de Lubron Publieksprijs, bezoekers konden online stemmen op hun favoriete rally rijder. Dit jaar gewonnen door Edwin Wolves samen met Dennis Schuiterd die met een gele Opel Kadett GTE deelnamen aan de Youngtimer Twente Rally. Onder de stemmers op de Lubron Publieksprijs gaven wij een mooie Rc Rally auto weg. Deze is gewonnen door Job Aarents uit Hengelo!

Lubron stond tussen de echte techneuten op het servicepark van de rally. Hier kwamen de rallyauto’s af en aan voor servicebeurten/reparaties en om weer van start te gaan! Goed weer, veel aanloop én midden in de techniek, een mooie dag voor Lubron.

Heb jij ons bezocht, of ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen Lubron? Neem dan contact op met onze consultants.