Wij loodsen jou naar duurzame energie en besparing

Innovatieloods organiseert voor de eerste maal een techniekcafé voor mensen die affiniteit hebben met techniek en de bouw. Elke editie omvat een thematische aanpak gericht op innovatie, delen van kennis en het stimuleren van werk in Oost-Nederland.

Een gastspreker vertelt over de (on) mogelijkheden van bepaalde thema’s zoals duurzaamheid, energie, wonen, werk, water, productie, afval en mobiliteit. Tijdens het informele gedeelte praten we aan de bar gezellig verder met geïnteresseerden alsook medewerkers van de LubronGroep.

Deze editie van techniekcafé gaat over het thema energie & besparing. Denk hierbij aan wind- of zonne-energie en bijvoorbeeld de nieuwste LED technologie. Hoe kun je op eenvoudige wijze snel geld besparen én tegelijkertijd de natuur ontzien? Praat mee hoe we onafhankelijk van energiemaatschappijen onze ”stroom’’ zelfstandig gaan opwekken! Na afloop krijg je een uitnodiging voor een ‘gratis’ advies gesprek en een leuke attentie.

Spreekt jou dit aan? Kom langs, deel je kennis en spar met ons over het ‘energie vraagstuk’!

Datum: 27 mei
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Innovatieloods Netwerkweg 2, 7251 KV Vorden

Meld je aan!
Heb jij affiniteit met techniek of de bouw en ben je geïnteresseerd in ons bedrijf, dan ben je van harte welkom! Voor mensen die onbekend zijn met de LubronGroep, bel naar 0575 550645 of stuur een e-mail naar info@techniekchannel.nl. Medewerkers van de LubronGroep kunnen zich opgeven via de poll in het forum. Meld je wel snel aan, we hebben maar 100 plaatsen!